Aveti 0 produse in cos
Mergi la casa
Securitate si protectie ebook

Adobe Digital Editions este un program care permite lectura cartilor electronice pe computer. Pentru a instala Adobe Digital Editions, va rugam sa parcurgeti pasii de mai jos . De asemenea va vom ghida si pentru programe ce va sunt necesare pentru a vizualiza carte pe dispozitivele mobile iOS si Android.

Pasul 1  - Descarca Adobe Digital Rights EditionPasul 2 - Daca va apare notificarea de mai jos, apasati "Run". Fisierul nu reprezinta un pericol pentru calculatorul dvs.Pasul 3 - Apasati "Yes" pentru a permite programului sa se instaleze.Pasul 4 - Bifati casuta de acceptare a licentei si apasati "Next".Pasul 5 - Apasati "Next".Pasul 6 - Apasati "Install".Pasul 7 - Dupa ce procedura de instalare este finalizata, apasati "Close".Pasul 8 - La prima deschidere a unei carti protejate cu Adobe DRM, veti fi rugat sa autorizati Adobe Digital Editions cu datele dumneavoastra de cont Adobe. Un cont Adobe se creeaza gratuit la aceasta adresa si nu dureaza decat cateva minute. Completati datele de cont Adobe ca in imaginea de mai jos.Pasul 9 - Acest pas este foarte important deoarece daca nu autorizati dispozitivul cu datele de cont Adobe, nu veti putea citi cartile si pe alte dispozitive.

Daca aveti deja instalata o versiune mai veche de Adobe Digital Editions, in locul acestui pas veti fi invitat sa migrati toate cartile din biblioteca.Pasul 10 - Apasati pe "Migrate Data" pentru ca toate volumele electronice sa fie copiate in noua versiune de Adobe Digital Editions.