Aveti 0 produse in cos
Mergi la casa
O multime de carti electronice gratuite! Abonare RSS
de Admin AECAU
Publicat la data: 21.05.2013

Cartile in format digital au aparut inca din 1971, in cadrul proiectului Gutenberg, care reprezinta cea mai veche biblioteca digitala. La inceput cartile electronice erau scrise doar pentru anumite domenii si pentru o categorie restransa de persoane, insa o data cu dezvoltarea internetului, in anii '90, tranferul fisierelor electronice, inclusiv al e-book-urilor a devenit mult mai usor si accesibil. Treptat, e-book-urile si e-reader-ele (dispozitive cu ajutorul carora se pot citi cartile in format digital) au devenit din ce in ce mai raspandite, revolutionand si schimband pentru totdeauna obiceiurile de lectura.

 
De ce sa alegi ebook-urile? E la indemana oricand, iar daca te grabesti este solutia ideala, poti obtine informatiile dorite in mai putin de cateva minute. Acasa, la birou, pe drum sau in vacanta, biblioteca ta este la doar cateva click-uri distanta. Un alt avantaj este faptul ca sunt foarte practice, ai acces la orice informatie doresti folosind functiile de cautare in documente electronice. Iar daca esti un ecologist convins si vrei sa salvezi natura si copacii de la taiere ebooks-urile sunt o solutie excelenta.
 
AECAU este o librarie digitala care isi doreste sa va simplifice modul de a lectura, sa va ajute sa gasiti cartea pe care o doriti fara eforturi si intr-un timp cat mai scurt!
Comenteaza acest articol
Noutati din aceeasi categorie
  Cartea “ Dezvoltarea rurala si regionala in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana ”, scrisa de Nicolae Istudor...
» continuare
Cartile in format digital au aparut inca din 1971, in cadrul proiectului Gutenberg , care reprezinta cea mai veche biblioteca digitala. La...
» continuare
.