Aveti 0 produse in cos
Mergi la casa
Doriti sa investiti in mediul rural? Abonare RSS
de Admin AECAU
Publicat la data: 22.05.2013

 

Cartea “Dezvoltarea rurala si regionala in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana”, scrisa de Nicolae Istudor va deschide orizonturile in ceea ce priveste investitiile si fondurile europene destinate agriculturii.

Lucrarea “Dezvoltarea rurala si regionala in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana” abordeaza principalele probleme de dezvoltare rurala si regionala a Romaniei, din punct de vedere economico-social, vizand integrarea spatiului rural romanesc in cel european, in contextul reformelor si al extinderii Uniunii Europene catre tarile din Estul Europei. Tematica si continutul ofera specialistilor din domeniul agricol, studentilor si tuturor celor interesati sa studieze economia agroalimentara si rurala, precum si potentialilor investitori din mediul rural, beneficiari ai fondurilor comunitare, posibilitatea sa cunoasca si sa se informeze cu privire la constrangerile politicii agricole comunitare si de dezvoltare rurala, la exigentele noii reforme in consens cu evolutiile pietei si accelerarea globalizarii. Totodata, prezenta lucrare aduce in atentia celor interesati avantajele pe care aderarea Romaniei le are, si mai mult reprezinta un ghid interesant pentru cum ar trebui gestionate fondurile europene destinate agriculturii, dezvoltarii rurale si regionale.

Foarte multi tineri care in prezent traiesc in mediul urban vor sa se mute la sat si sa lucreze in agricultura pentru ca este un domeniu de viitor si pentru Romania cu siguranta va fi ramura una dintre ramurile de success.

Comenteaza acest articol
Noutati din aceeasi categorie
Cartile in format digital au aparut inca din 1971, in cadrul proiectului Gutenberg , care reprezinta cea mai veche biblioteca digitala. La...
» continuare
  Cartea “ Dezvoltarea rurala si regionala in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana ”, scrisa de Nicolae Istudor...
» continuare
.